PROJECTEN

Heb je zin om één van onze workshops mee te volgen? Laat ons weten welke je interesse wekt via masalab@masalagent.be
Neem gerust ook contact op voor meer informatie of samenwerkingen.

masalab

Masalab is een collaboratieve werkplek gelegen in de Brugse Poort waar mensen samen komen om te maken en te creëren. In Masalab staat ecologische benadering en duurzaamheid van materiaal centraal. Aan de hand van verschillende maak tools, laser cutting, 3d print, snijplotten, electronica ontwikkelen wij workshops voor de wijk voor verschillende STEMprojecten . Tijdens de makerspace-trail houdt Masalab, de makerspace van Masala vzw een open atelier waar je kan kennismaken met de STEM projecten ECOTECHKIDZ en STEM&VORK . Kom verschillende maakprojecten bezichtigen rond upcycling & recycled materials , ontdek ook onze farmbot binnen in de creatieve hub van De Meubelfabriek!

Massala VZW biedt zijn Masalab aan in samenwerking met Ingegno Maker Space. Masalab is een plek waar uitvinders, makers en ontwikkelaars gebruik kunnen maken van computers, basic elektronica, Arduino, 3D-printers en lasercutters. 

#MASA LAB

Iedere woensdagnamiddag kan je gebruikmaken van allerlei tools om je eigen projecten te realiseren. Ons lab biedt de mogelijkheid om op een veilige afstand en met de nodige maatregelen aan digitale projecten verder te werken. Reserveer hiervoor via de link in bio!

Volg onze tech pagina @techrebelsgent om komende workshops te ontdekken.

#lab #3dprinting #arduino #fablab #makers #FabZero #lasercutting #EcoTechKidz

Maak projecten in de kijker

Recycle PLASTIC

Na het laser cutten kun je met de overschot van het karton papier-marché maken en persen in 3D geprinte vormen.

Recycled Lamp

In Masalab, onze makers-atelier, verkennen we het gebruik van gerecycleerde materialen. Met gerecycleerde kartonnen dozen en onze laser cutter kun je bijvoorbeeld leuke lampenkapjes maken.

Recycle PAPIER

Na het laser cutten kun je met de overschot van het karton papier-marché maken en persen in 3D geprinte vormen.