verhuur

Bij Masala worden niet enkel workshops gegeven, we verhuren ook onze lokalen. Dankzij een gemakkelijke bereikbaarheid en aparte uitstraling leent onze voormalige meubelfabriek zich perfect tot het organiseren van zowel bedrijfsgerelateerde evenementen zoals vergaderingen en teambuildings, als meer educatieve en culturele activiteiten zoals workshops, tentoonstellingen, concerten, enzovoort. 

Lokalen te huur:

Het Klaslokaal (44m²)

Meest geschikt voor workshops en infosessies, voorzien van enkele kleinere tafels en stoelen die naar eigen voorkeur gepositioneerd kunnen worden.

 
Bureau (84m2)
Versatiele, open ruimte die van een klein podium voorzien kan worden
 
KASABA Concertzaal (200m2)

Onze meest omvangrijke ruimte, standaard voorzien van een groter podium, bar, en lounge area.

 
KASABA Community

A place to connect

Kasaba is een polyvalente zaal waar communities samen komen. Een ruimte waar concerten, lezingen of evenementen kunnen georganiseerd worden.
Ben je op zoek naar een feestzaal of zoek je ruimte voor een event of lezing te organiseren?
KASABA , is the place to connect en ideale plek daarvoor! 

Alle ruimtes kunnen op aanvraag voorzien worden van catering aan zeer schappelijke prijzen.

Indien u een teambuilding wenst te organiseren, kan Masala daarbovenop ook instaan voor de volledige uitwerking van uw evenement. U kan met andere woorden zowel voor het lokaal als voor de activiteiten zelf volledig berusten op onze expertise.

Interesse?

Boek je ruimte via dit formulier!

Voor prijzen of meer informatie over de voorzieningen of over het aanbod aan activiteiten, neem gerust contact met ons op via verhuur@masalagent.be

Masala: social-cultural Organisation