Workshops

Heb je zin om één van onze workshops mee te volgen? Laat ons weten welke je interesse wekt via info@masalagent.be
Neem gerust ook contact op voor meer informatie of samenwerkingen.

workshops

#ambetanterikken

Workshop Mobile Journalism waar jongeren hands-on kennis meekrijgen over interviewtechnieken, beeldtaal, montage en audio. Op korte tijd leren ze hun verhaal in beeld om te zetten.

#STUDIO MASALA

Ben jij tussen de 14 en 24 jaar en heb je altijd al in een muziekstudio willen opnemen, beats maken en schrijven? Dan is Masala studio the place to be! Hier kunnen wij jou helpen ontwikkelen en kan je gratis alles leren van de apparatuur tot het opnemen van videoclips!

#Latin Rhythms

In deze workshop maak verbinding met je lichaam via salsa, cumbia en merengue rhythms. Zowel voor koppels als individueel. Iedere dinsdag
om 19:00-20:30.

#YOGA WITH TIPH & LOU.

Tiph & Lou zijn twee goede vrienden die een passie voor yoga delen. Kom met hen mee voor een geweldige ontspannende tijd door middel van asana’s, geen ervaring vereist. De lessen zijn een mix van Hatha en Yin, waardoor het lichaam wordt uitgerekt en de geest wordt ontspannen.
De lessen zijn op maandagavond van 18.00-19.15 uur en 19.30-20.45 uur.

#Beat it

Tijdens de 4 sessies verkrijg je inzicht in het produceren van muziek met Ableton en de verschillende functies van een drumpad. Onder begeleiding van een professionele docent leer je de basis van de software begrijpen en toe te passen. Daarmee kan jij aan de slag met het opnemen, bewerken en produceren van muziek.

#Techrebels

Met Arduino hard- en software kan eender wie programmeren. Leer code schrijven om zo allerlei objecten en apparaten te creëren.

#MYOM

Met Make Your Own Movie leren jongvolwassenen scenario’s schrijven, filmen en monteren. Ze zetten dit meteen om in de praktijk door op 8 weken tijd zelf een kortfilm te maken.

#praten met maten

Een docureeks waarbij we op bezoek gaan bij mensen met een alternatieve levensstijl.

#pROPAGANDA

Propaganda: de kunst van het manipuleren van de publieke opinie. We leren jongeren vaardigheden aan om zich kritisch te kunnen opstellen ten opzichte van de media.